Udnyt din facebook side 100%

Skab kunder af dine "likes"!
Afhold nemt konkurrencer på din fanside
Opret nemt undersider til din fanside
Markedsfør din virksomhed
App godkendt af Facebook

Prøv gratis i 7 dage - indtast blot din email:

25+

virksomheder

334.752+

ugentlig reach

15+

konkurrencer afholdt

9+

events afholdt

Hvad kan jeg med CoreSocial?

Opret nemt undersider

Med CoreSocial kan du nemt oprette undersider (også kaldet tabs) til dine fan-sider på Facebook. De kan f.eks. bruges til at afholde en konkurrence.

Brugervenligt CMS

Vores system har en super brugervenlig editor, så du har nemt ved at oprette og vedligeholde dine undersider / tabs. Så nemt som Word!

Konkurrence modul

Med vores konkurrence modul, kan du nemt afholde en konkurrence for dine fans. Derudover sikrer vores system, at hver enkelt facebook bruger kun kan deltage en gang. Vi har også gjort det nemt at udtrække en vinder.

Nyhedsbreve

Når dine fans deltager i en konkurrence bliver de tilmeldt din mailliste. Vi har integreret vores system med MailChimp, så du nemt kan sende mere markedsføring ud til dine fans.

Hosted indhold

Vi hoster alt din indhold, så du ikke selv skal tænke på servere og webhotel.

Event tilmelding

Med vores Event tilmeldingsmodul, kan du nemt skaffe tilmeldinger til dit lokale event. Tilmeldingsformularen indsættes på en tab efter eget valg og dine følgere kan nu nemt tilmelde sig.

Ingen kreditkort oplysninger er påkrævet før prøveperioden er udløbet!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan betales der for produktet?
Alle Core Social's produkter betales månedsvis forud.

Hvilke former for betalingsmuligheder har jeg?
Der kan betales med Visa/Dankort, VISA, MasterCard.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Du kan til hver en tid opsige dit abonnement gennem dit kontrolpanel under "abonnement".

Kan jeg selv skifte indholdet på mine ekstra tabs?
Ja, du kan nemt skifte indeholdet. Vi har en drag'n'drop editor som gør det nemt at få din side til, at se ud præcis som du ønsker det.

Kan jeg få jer til at hjælpe med opsætningen?
Hvis du ikke selv har mod på det, eller blot ønsker en professionel opsætning af dine undersider, kan vi sagtens give dig et tilbud på dette. Ring til 27850505 og hør nærmere om dine muligheder.

Hvor mange fansider kan jeg styre?
Med basis versionen kan du tilkoble én fanside og med vores Pro-version, kan du tilkøbe alle de fansider du administrerer på facebook til en lille merpris pr. fanside.

Er opdateringer inkluderet i prisen?
Ja, vi videreudvikler løbende funktioner, der gør det nemmere at styre din facebook side med ekstra funktioner. Så snart de er klar til brug, vil du modtage et nyhedsbrev med det.

Hvorfor er der en månedspris?
Der er et lille månedlidt abonnement, som sikrer den videre udvikling af vores produkt. Det gør også at vi ikke behøver et stort engangsbeløb, da du lejer vores service.

Kan jeg ikke bare afholde en konkurrence ved, at trække en vinder ud fra hvem, der har liket mit opslag?
I princippet jo. Du kan dog via vores konkurrence modul skaffe tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Det betyder at du lige pludselig får en masse værdi - fremfor blot likes fra "bounty-huntere". Efter en endt konkurrence kan du eventuelt sende en mail ud til alle dem som ikke vandt - med et godt tilbud.

Hvad følger ellers med i abonnementet?
Vi bestræber os på, at finde alle de gode guldkorn, tips & tricks, der sikrer større organisk reach af din fanside. Hver eller hver anden uge kommer der således et indlæg i kontrolpanelet med disse tips - Så behøver du ikke selv søge nettet tyndt.

Prøv CoreSocial gratis i 7 dage

Prøv CoreSocial helt gratis de første 7 dage. Udfyld blot din e-mail, så er du snart igang. Nemt ikke?